Vesianalyysit

Huippuluokan vesilaboratoriomme palvelee yksityisiä ja yritysasiakkaita ympäri Suomen.

Helsingin Hermannissa sijaistseva huippulaboratoriomme tarjoaa tarkkoja ja nopeita vesianalyyseja, jotta voit varmistua vetesi laadusta. Analyysin tilaaminen, näytteenottaminen ja toimittaminen laboratorioon on tehty helpoksi.

Vesianalyysi – helppo tehdä ja tilata

Teemme laboratoriossamme nopeat ja tarkat vesianalyysit hana-, lähde- ja järvivedestä sekä rengas- ja porakaivoista.

  • Vesianalyysi kertoo esimerkiksi veden väriin, hajuun tai makuun vaikuttavat seikat sekä onko vedessä mahdollisesti terveydellistä haittaa aiheuttavia ainesosia, kuten bakteereja tai maaperästä liukenevia epäpuhtauksia jotka voivat kertyä elimistöön.
  • Vesianalyysilla saat myös tietoa, onko vedessä ainesosia, jotka voivat aiheuttaa vaurioita kiinteistön tekniikkaan, pesukoneisiin tai muihin laitteisiin.

Pystymme auttamaan vaikeidenkin vedenlaatua koskevien haasteiden tutkimisessa ja tulkinnassa. Jätevesiä emme analysoi.

Näin tilaat vesianalyysin

  1. Tilaa tarpeeseesi soveltuva vesianalyysi tästä. Vesianalyysin näytteenottopullo ohjeineen tulee valitsemaasi Postin toimipisteeseen.
  2. Ota näyte. Täytä näytteenottopullo vedellä ohjeiden mukaan, se on helppoa.
  3. Vie postiin. Laita näytteenottopullo lähetyspakkaukseen takaisin, sulje huolellisesti ja vie Postin toimispisteeseen. Palautus on valmiiksi maksettu. Erikoissopimuksemme Postin kanssa takaa, että näyte toimitetaan laboratorioon vaaditussa ajassa. Voit myös tuoda vesinäytteen suoraan meille. Osoite on Haukilahdenkatu 4, 00550 Helsinki.

Tiedot sähköpostissa kotiin

  1. Saat vastauksen viikon tai kahden sisällä. Aloitamme näytteen analysoinnin sen saapumispäivänä. Analyysi valmistuu viikossa tai kahdessa riippuen halutusta analyysin laajuudesta.
  2. Pulmatilanteissa meiltä järkihintainen ratkaisu. Vedenpuhdistuksen asiantuntijamme käy vesianalyysin tulokset läpi. Jos vedessä löytyy tarvetta puhdistukselle, asiantuntijamme suosittelee sopivaa ja kustannustehokasta suodatinratkaisua.
  3. Helppo tilata verkkokaupasta. Asiakas saa vesianalyysin tulosten lisäksi nämä tiedot sähköpostiinsa. Mukana on myös linkit verkkokauppaan, josta asiakas voi tilata tuotteen kotiinsa. Kaikki tuotteemme on helppo asentaa.

Emme jätä asiakasta pulaan

Jos suodatin ei jostain syystä toimi, pyrimme selvittämään, mitä on tapahtunut.

  • Kyseessä voi olla asennusvirhe tai suodattimen läpi kulkee enemmän vettä kuin on suunniteltu.
  • Kaivoveden laatu on saattanut muuttua, jolloin suodatin, jota on suositeltu aiemman analyysin perusteella, ei jaksa puhdistaa vettä riittävässä määrin. Näin voi käydä pohjaveden laskiessa tai noustessa. Tarkistamme asian lähettämällä asiakkaalle kaksi näytteenottopussia. Toiseen otetaan näyte hanavedestä, toiseen raakavedestä. Ne tutkitaan laboratoriossamme ja nähdään tilanne reaaliajassa.

Olemme apunasi vedenlaadun säännöllisessä seurannassa

Koska kaivovesissä tapahtuu muutoksia, suosittelemme kolmen vuoden välein tehtävää tarkistusanalyysia. Laajempi analyysi kannattaa tehdä viiden vuoden välein. Näin varmistetaan, että kaikki on kaivossa kunnossa.