Tuotekehitys ja laatu

Kotimaista laatua ja tuotekehitystä

AQVAn vedenpuhdistuksen rautaiset ammattilaiset ja huippumoderni laboratoriomme takaavat sen, että tuotteemme ovat turvallisia nyt ja aina.

Tunnemme vedet ja parhaat puhdistustekniikat kotimaasta ja maailmalta. Huolellisesti hiottu tuotekehitysprosessimme varmistaa tuotteidemme korkean laadun ja sopivat ratkaisut eri vesityypeille.

Toiminnallemme on myönnetty ISO 9001 -laatusertifikaatti, joka vahvistaa, että toimimme kansainvälisen laatustandardin edellyttämällä tavalla ja keskitymme jatkuvaan kehittämiseen ja asiakastyytyväisyyden lisäämiseen. Hyväksymme valikoimaamme vain kansainväliset laatusertifikaatit täyttäviä vastuullisia tuotteita. Testaamme eri valmistajien komponenttien puhdistusominaisuudet sekä laboratorio-olosuhteissa että oikeassa käytössä.

1.

Vedessä havaitaan ongelmia

Havainto voi tulla asiakaspalautteen, omien tai tieteellisten tutkimusten kautta.


Valitsemme luotettavat suodattimien valmistajat

Selvitämme aina valmistajien laatusertifikaatit, tuotantoketjun ja tuotteen eettisyyden sekä tavarantoimitusvarmuuden.

2.

3.

Testaamme itse kaikki valikoimaamme pääsevät tuotteet.

Testaamme kaikki tuotteet omassa laboratoriossamme. Näin varmistumme, että tuote varmasti sopii käyttötarkoitukseensa.


Koeajamme tuotteen aidoissa olosuhteissa.

Annamme laboratoriotestimme läpäisseen tuotteen koekäyttöön valikoituihin aitoihin olosuhteisin ja seuraamme tuotteen suoristuskykyä ja koko elinkaarta.

4.

5.

Hyväksymme tuotteen valikoimaamme.

Kun tuote on laboratorio- ja käyttötesteissä hyväksi havaittu, otamme sen myyntiin. Keräämme asiakkaiden käyttökokemuksia ja hyödynnämme tätä arvokasta tietoa omassa tuotekehittelyssämme. Laadunvalvontamme on jatkuvaa.