Mökkeilijälle

Vesianalyysit ja puhdas juomavesi mökille

Etsinnässä puhdas juokseva vesi mökille tai haluatko kohentaa hanaveden laatua? Alla näkyviltä videoilta löydät paljon lisätietoa vaihtoehdoista puhtaan juoma- ruoka- ja pesuveden tuottamiseen mökillä ja kotona ja löydät sinulle sopivat ratkaisut.

Verkkokauppaamme pääset www.aqva.fi.

Pienet käänteisosmoosilaitteet

Kyllästyttääkö juomaveden kantaminen mökille? Pienillä käänteisosmoosilaitteilla puhdistat helposti vettä juoma- ja ruokavedeksi. Käänteisosmoositekniikka takaa täysin juomakelpoisen veden puhdistamalla kaikki epäpuhtaudet. Katso videolta vertailu ja lisätietoa pienistä käänteisosmoosilaitteista.

PURE 2 -käänteisosmoosilaitteen voit hankkia täältä.
PURE -käänteisosmoosilaitteen voit hankkia täältä.

Kaivovesianalyysit

Kaivon kunto kannattaa tarkistaa keväisin, koska sade-, sulamis- ja tulvavedet voivat vaikuttaa veden laatuun. Niiden mukana kaivon veteen voi päätyä ympäristön epäpuhtauksia, joista voi olla haittaa terveydelle. Aqvan vesianalyyseilla testaus käy nopeasti ja tarkasti uusimpia menetelmiä käyttäen. Näyte toimitetaan meille kätevästi postilla. Tulokset saat sähköpostiisi noin kahdessa viikossa.

Tilaa kaivovesianalyysi täältä.

Vedenpuhdistuskannut

Vedenpuhdistuskannulla kohennat helposti hanaveden laatua. Vedenpuhdistuskannu tekee vedestä paremman makuista sekä suodattaa putkistosta ja ympäristöstä irtoavia epäpuhtauksia. Katso videolta vertailu erityyppisistä vedenpuhdistuskannuista.

AQVA GLASS -vedenpuhdistuskannun voit hankkia täältä.
Dafi-vedenpuhdistuskannun voit hankkia täältä.
Aquaphor Ideal -vedenpuhdistuskannun voit hankkia täältä.

Katso lisää