Raikas ja puhdas vesi auttaa sinua voimaan hyvin

Raikas ja puhdas vesi auttaa sinua voimaan hyvin

Suodattamalla varmistat, että vesi kotonasi tai vapaa-ajan asunnolla on aina puhdasta ja hyvänmakuista. Myös iho ja hiukset voivat paremmin. Veden suodattaminen on helppoa, edullista ja ympäristöystävällistä. Mökkeilijöiden arki muuttuu helpommaksi, kun juomaveden voi kätevästi suodattaa luonnonvedestä.

Miksi puhdistaa hanavettä?

Vanhoissa putkistoissa on pulmia

Vesi on Suomessa tunnetusti maailman puhtaimpiin kuuluvaa, mutta putkisto voi olla vanha. Putkista liukenevat aineet ja mahdollisesti desinfioinnissa käytetyt kemikaalit saattavat heikentää veden makua, väriä tai hajua.

Lue lisää >>>

Vedessä on lääke- ja hormonijäämiä 

Suomen vesistöissä on laaja kirjo lääkeaineita ja hormoneja, jotka voivat kulkeutua kotitalouksien käyttöveteen. Suomalaisissa juomavesissä tiedetään olevan keskimäärin 4,5 mikromuovihippua litraa kohden.

Lue lisää >>>

Mikromuovit riesana

Mikromuovit ovat vesistöjemme vitsaus. Suurin osa maamme vedenpuhdistamoista on ajalta, jolloin mikromuoveja ei vielä tunnettu. Niitä kulkeutuu vesijohtoveden mukana kotitalouksiin.

Lue lisää >>>

Bakteerit viihtyvät putkistossa

Vaikka talousvesi puhdistetaan ja desinfioidaan vedenkäsittelylaitoksella, vesiputkistossa on aina mikrobeja, kuten hiivoja, homeita, bakteereja, jotka voivat heikentää veden laatua.

Lue lisää >>>

Ei enää vihertäviä hiuksia

Kloori sekä putkistoista veteen kulkeutuvat metallit ja rauta  värjäävät vaaleita tai vaalennettuja hiuksia vihertäväksi. Metallien ja kloorin suodattaminen auttaa hiusväriä säilyttämään sävynsä pidempään.

Hyväkuntoiset hiukset

Kalkki ja kloori tekevät hiuksista karheat ja kuivat sekä metallit haurastuttavat etenkin vaalennettuja hiuksia. Hiusten kunto pysyy parempana ja niitä on helpompi käsitellä, kun vedestä suodatetaan hiuksia vahingoittavat epäpuhtaudet.

Kloori kuivattaa ihoa

Kunnallisveteen lisätään klooria, jotta vesi on hygieenistä. Kloori kuitenkin kuivattaa ihoa. Varsinkin atoopikot kärsivät kloorista. Suodattamalla klooria vedestä moni kuivaihoinen on saanut avun iho-ongelmiinsa.

Kloori ärsyttää silmiä ja hengityselimiä

Kloori ärsyttää silmiä ja sen hengittäminen pieninä määrinä vaikuttaa ajan mittaan haitallisesti ihmisen hengityselimiin. Seurauksena voi olla mm. yskä ja rintakipu.

Hyvästit kylppärin kalkkikertymille ja värjäytymille

Ärsyttävätkö kalkkikertymät ja ruostejäämät kylpyhuonekalusteiden pinnoilla? Suihkusuodatin ehkäisee kalkin kertymistä suihkutiloihin kalkin rakennetta muuttamalla sekä vähentää värjäävää ruostetta.

Miksi puhdistaa vettä mökillä?

Juokseva vesi helpottaa elämää

Juokseva vesi mökillä helpottaa arkea mökillä. Enää ei tarvitse kantaa juomavettä kanistereilla kaupungista, kun juomaveden voi suodattaa niin järvi-, kaivo- kuin merivedestäkin.

Kohtuuhintainen ratkaisu juomaveteen

Tuli mökkivetesi järvestä, lammesta, kaivosta tai merestä, se voidaan puhdistaa juomakelpoiseksi kohtuullisin kustannuksin ja kätevästi. Vedenpuhdistuslaitteemme ovat helppokäyttöisiä.

Mökin arvo nousee

Juokseva vesi nostaa vapaa-ajan asumisen laatua ja elämisen mukavuutta. Myös kiinteistön arvo nousee.