Messut

Hyödynnä Kevätmessutarjoukset verkossa!

Kesä tekee tuloaan ja mökkikausi on vauhdissa. Vaikka Kevätmessut siirtyvätkin ensi vuoteen poikkeusolojen vuoksi, haluamme tuoda Kevätmessut luoksesi. Tutustu arkea helpottaviin vedensuodattimiin ja mielenrauhaa tuoviin vesianalyyseihin ja hyödynnä alennuskoodi! Kirjoita aqva.fi-verkkokaupassa kassalla kampanjakoodikenttään KEVAT2020 ja saat mistä tahansa vedenpuhdistustuotteesta tai vesianalyysista -15 % alennuksen. Koodi on voimassa 31.5.2020 saakka. Verkkokauppaamme pääset www.aqva.fi.

Alla näkyvistä videoista löydät paljon lisätietoa tuotteista ja löydät sinulle sopivat ratkaisut.

*Alennuskoodi oikeuttaa 15 % alennukseen mistä tahansa vedenpuhdistus- tai vesianalyysituotteista aqva.fi-verkkokaupassa. Voimassa 31.5.2020 saakka. Alennuskoodi tulee käyttää tilausta tehdessä eikä sitä voi hyödyntää jälkikäteen.

Pienet käänteisosmoosilaitteet

Kyllästyttääkö juomaveden kantaminen mökille? Pienillä käänteisosmoosilaitteilla puhdistat helposti vettä juoma- ja ruokavedeksi. Käänteisosmoositekniikka takaa täysin juomakelpoisen veden puhdistamalla kaikki epäpuhtaudet. Katso videolta vertailu ja lisätietoa pienistä käänteisosmoosilaitteista.

PURE 2 -käänteisosmoosilaitteen voit hankkia täältä.
PURE -käänteisosmoosilaitteen voit hankkia täältä.

Kaivovesianalyysit

Kaivon kunto kannattaa tarkistaa keväisin, koska sade-, sulamis- ja tulvavedet voivat vaikuttaa veden laatuun. Niiden mukana kaivon veteen voi päätyä ympäristön epäpuhtauksia, joista voi olla haittaa terveydelle. Aqvan vesianalyyseilla testaus käy nopeasti ja tarkasti uusimpia menetelmiä käyttäen. Näyte toimitetaan meille kätevästi postilla. Tulokset saat sähköpostiisi noin kahdessa viikossa.

Tilaa kaivovesianalyysi täältä.

Vedenpuhdistuskannut

Vedenpuhdistuskannulla kohennat helposti hanaveden laatua. Vedenpuhdistuskannu tekee vedestä paremman makuista sekä suodattaa putkistosta ja ympäristöstä irtoavia epäpuhtauksia. Katso videolta vertailu erityyppisistä vedenpuhdistuskannuista.

AQVA GLASS -vedenpuhdistuskannun voit hankkia täältä.
Dafi-vedenpuhdistuskannun voit hankkia täältä.
Aquaphor Ideal -vedenpuhdistuskannun voit hankkia täältä.

Katso lisää