Kokemuksia

Lapsen allergiaoireet helpottuivat vedensuodattimen avulla

Lapsen allergiaoireet helpottuivat vedensuodattimen avulla

“En olisi ikinä uskonut, miten iso merkitys suodatetulla hanavedellä voi olla. Perheemme ei enää luovu puhtaasta vedestä”, Elina Väljä Turusta kertoo. Lue, miten Aqvan vedensuodatin vaikuttaa allergiaperheen arkeen.

Lue lisää >>>

Suihkusuodattimesta apu ihottumiin

Enää luokanopettaja ei herää ihon kutinaan tai joudu peittelemään atopian läikittämää ihoaan. Aqvan suodattava suihkupää on ollut käytössä kaksi kuukautta ja iho on nyt hyvässä kunnossa. ”Ensimmäistä kertaa elämässäni olen pärjännyt viisi viikkoa ilman kortisonia”.

Lue lisää >>>

Suihkusuodatin suojaa hiukset kloorilta ja metallikertymiltä

Hiukset takkuuntuvat, katkeilevat, kellertyvät ja vihertyvät. Hoitotuotteisiin ja kampaamoihin uppoaa rahaa, mutta niistä on vain apua vain hetken. Kuulostaako tutulta? Ongelman ydin voi löytyä yllättävästä paikasta: kotisi suihkusta.

Lue lisää >>>

Hyvää juomavettä merivedestä

Jan Bäckströmin mökillä juoma- ja käyttövesi suodatetaan merivedestä. AQVAn käänteisosmoosilaitteen teho riittää hoitamaan isonkin porukan vedenkulutuksen.”Vesi ei ole kertaakaan päässyt loppumaan, vaikka meitä on usein seitsemän aikuista ja viisi lastenlasta lotraamassa.”

Lue lisää >>>

Lahjaidea, joka kiertää suvussa!

Piia Kosonen, 44, sai terveysalalla työskentelevältä siskoltaan yllätyslahjan, joka on ollut ahkerassa käytössä: AQVA ULTRA hanasuodattimen. ”Suodatettu vesi maistuu paremmalta, eikä siinä ole kloori- tai lääkejäämiä, kuten vesijohtovedessä. Meidän suvussa jo puolella on sama laite.”

Lue lisää >>>

Poikkeuksellisen helppo kaivovesianalyysi

”Kaivoveden testaaminen on helppoa. Näytteen voi toimittaa postitse laboratorioon ja tulokset tulevat suoraan sähköpostiin”, kiittelee omakotitalonsa veden testauttanut Riku Uski. Kaivovesi tulisi tutkituttaa säännöllisesti, sillä sen laatu saattaa vaihdella kausittain.

Lue lisää >>>

Arvostan Aqvan kotimaisuutta

Tuotteiden kotimaisuus sekä tieto siitä, että Aqva tekee mittaukset ja tutkimukset omassa laboratoriossaan, ovat minulle tärkeitä asioita. Teen kulutusvalintani faktoihin pohjautuen. Moni tuudittautuu siihen, että kotimainen vesijohtovesi on automaattisesti puhdasta…

Lue lisää >>>

Balanssia puhtaasta vedestä

Puhtaan veden juominen on elintärkeää ja meidän tulisi hyvinvointimme nimissä lisätä sitä. Vesi puhdistaa kehoa ja pitää aivojen jano- ja nälkäkeskuksetkin balanssissa, näin ylensyöntiä vähentäen. Veden nauttiminen voi myös auttaa nestehukan aiheuttamaan uupumukseen.

Lue lisää >>>