Hanna Leino

Moni tuudittautuu siihen, että kotimainen vesijohtovesi on automaattisesti puhdasta, eikä aiheeseen mielestäni suhtauduta tarpeeksi kriittisesti.

”Olen ahkera vedenjuoja, ja olenkin kiikuttanut työpaikalleni AQVAn suodatinvesikannun. On kiva, että vesi maistuu raikkaalta pitkin päivää. Kotona meillä on omalla hanalla varusteltu AQVA myULTRA -vedensuodatin, joka on kätevä perhekäytössä.

Olen erittäin tyytyväinen Aqvan tuotteisiin. Tuotteiden kotimaisuus sekä tieto siitä, että Aqva tekee mittaukset ja tutkimukset omassa laboratoriossaan, ovat minulle tärkeitä asioita. Teen kulutusvalintani faktoihin pohjautuen.

Moni tuudittautuu siihen, että kotimainen vesijohtovesi on automaattisesti puhdasta, eikä aiheeseen mielestäni suhtauduta tarpeeksi kriittisesti. Lääkejäämät, muut käyttövesissä todetut epäpuhtaudet ja paikalliset vatsatautiepidemiat ovat saaneet minut myös vanhempana aajattelemaan, kuinka voisin minimoida riskit – sekä tietenkin juoda ja antaa lapsellenikin mahdollisimman puhdasta ja laadukasta vettä.

Hanna Leino
Äiti ja johdon assistentti