Asiantuntijavideot

Asiantuntijavideot

Etsinnässä puhdas juokseva vesi mökille tai haluatko kohentaa hanaveden laatua? Alla näkyviltä videoilta löydät paljon lisätietoa vaihtoehdoista puhtaan juoma- ruoka- ja pesuveden tuottamiseen mökillä ja kotona ja löydät sinulle sopivat ratkaisut.

Verkkokauppaamme pääset www.aqva.fi.

Pienet käänteisosmoosilaitteet

Kyllästyttääkö juomaveden kantaminen mökille? Pienellä PURE 2 -käänteisosmoosilaitteella puhdistat helposti vettä juoma- ja ruokavedeksi. Käänteisosmoositekniikka takaa täysin juomakelpoisen veden puhdistamalla kaikki epäpuhtaudet. Katso videolta lisätietoa PURE 2 -käänteisosmoosilaitteesta.

PURE 2 -käänteisosmoosilaitteen voit hankkia täältä.

Kaivovesianalyysit

Kaivon kunto kannattaa tarkistaa keväisin, koska sade-, sulamis- ja tulvavedet voivat vaikuttaa veden laatuun. Niiden mukana kaivon veteen voi päätyä ympäristön epäpuhtauksia, joista voi olla haittaa terveydelle. Aqvan vesianalyyseilla testaus käy nopeasti ja tarkasti uusimpia menetelmiä käyttäen. Näyte toimitetaan meille kätevästi postilla. Tulokset saat sähköpostiisi noin kahdessa viikossa.

Tilaa kaivovesianalyysi täältä.

Vedenpuhdistuskannut

AQVA SAIMAA -käänteisosmoosipaketilla puhdistat tehokkaasti suuria määriä juoma- ja käyttövettä mökille suoraan järvestä tai kaivosta. AQVA SAIMAA puhdistaa haastavimmatkin vedet. Helppo ylläpito eikä käytä sähköä. Katso videolta tarkempi esittely laitteistosta.

AQVA SAIMAA -käänteisosmoosilaitteiston voit hankkia täältä.

Katso lisää